cik . eyda . dreaming




Meet my lover
18 December 2013 | 11:43 AM | 0 Sweet Hearts

Alhamdulillahhh...mcam lama jee x post entri kan..wowww sekembalinya eyda here,wowww segar je rasa dan of course lah rasa happy tuh datang membuak2 tatkala nk buat kerja kan... well mcm u'olls xpnah rasa kan mcm i rasa... heee kita manusia sama je,stiap ciptaannya mempunyai hati dan perasaan mcm i ler katakonnnn..

Well,on 6.12.13 aritu im just spend my time with my cousie and sure with my lurve..yeahhhh... opsss 1stly mesti lah rasa syukur alhamdulillah sgt... stelah sekian lama *ayatsasterasat* xjumpa kannn,akhirnya...

Actly bukan lah nk gedik2,tapi perasaan yang xdapat digambarkan mcm uolls jugok lerr. ;) dah2 xmo ler beriya noo kan..so,cekidot my memories ;)



0 Sweet Hearts(s)