cik . eyda . dreaming




♡♥My Job ♥♡
18 December 2013 | 12:29 PM | 2 Sweet Hearts

Since eyda senyap2 dari dunia blogger, ramai xtau apa yang eyda buat kan selain eyda bekerja office jour... here now eyda nak bagitau korang actly im a on9 business person.. not too hard at all..kalau ada cust,ada lah..rezeki itu datang base on how you handle the time...

Kan?? Nak cari rezeki xsemudah bola yang berpusing.. bekerja keras,usaha yang gigih,doa dan keyakinan sangat dan tersangatlah penting dalam jiwa dan raga... siapa lagi nk support kita kalau bukan follower kita kan?? Opsss bukan follower sahaja yaa..sahabat handai,family, siblings n other juga amat diperlukan...

Alhamdulillah..kalau semua ciri2 tu ada,insyaallah rezeki allah tu akan ada jua walaupon lambat...
Sekarang mungkin eyda baru tersedar bahasanya *ececeh* dunia blogging juga salah satu aset penting dalam menjana pendapatan..xkesah pendapatan tu dtg fari segi mcm mna pon...dont try to giveup!! Just look forward till u success... trust me... kesabaran amatlah penting...

Ohhh ya,masyarakat tiada kpercayaan kpd kita?? Mcm mna tu?? Haaa mai eyda nk habaq,ni juga 1 faktor utama...bila kita ni merupakan penjual bisnes on9 yang baru wujud,then mereka disekeliling kita memandng kita/beranggapan kita ni ada niat hendak menipu..masyaallahhhh...dh nama pon peniaga baru,no need to pandang serong.. iklan post item memang lah bnyak demi menarik minat pelanggan,actly yang baru2 wujud ni pembeli memang lah kurang...

Tapi mintak sangat people out there,jgn cepat judge on9 bisness person...mereka pon manusia sperti kamu semua termasuklah sya..

Ohhh sadis kan..but,what like i said b4, patient are important...till u success..rite???

So,hargailah peniaga on9 dan jangan lah cepat menuding jari anda.mereka juga manusia yg mempunyai hati dan perasaan..

Im here,eyda.
Jemput singgah my IG/FB #DYRAFILICIOUSHOUSE

#DRESS
#BROOCH
#SWEATER
#POLOTOP
#BROWNPAPERBAG
#HAIRCLIP
#HANDBAG

AND OTHERS.
thanxs for reading my dearies ;)



2 Sweet Hearts(s)