cik . eyda . dreaming




Siapa dia?? Cinta buta? Cinta gelap?cinta hati??
02 May 2013 | 7:43 PM | 1 Sweet Hearts

Hey hey hey..... i was thingking bout my past nightmare !!! I think that a worst nightmare i ever had!! Masyaallah xtau nk habaq camna lagi dah....

After i wokeup in the morning , i was like " haaaaa?who's the man that come to my sleep??"
Heyyyyyy i just love my ASHRAF lahhh... say no to HURTS YOUR TRUE LOVE !!! Actly i nver thingking bout it before...

Ohhh mimpi macam mana??
Okay 1st,
Dalam mimpi tuh,ada dua org llaki actly yg nak berebut kt aku..*ceeeiittt ayat nk kata hang cantik ka?heeyyy xlah* oppss dlm cita ni actly mlibatkn my love ashraf..

Then after his family cme to my house utk meminang *somethng like that lah *  i nver give the result yet actly.just macam biarkn jeee family raf nih dtg meminang tanpa ada jawapan! *boleh ka camtu?awat loqlaq sgt mimpi ni haih!!*

2nd
Then after depa suma balik...ohhh rasa lega lah..sbb belom jadi tunangan org kan ! *padahal mcm rasa sberslah sgt sbb bcinta betaun2 lamanya.bila rmbongan datang,dok xnak bg jwpan!*

Then then then,memang tanpa diduga juga..dtg sorg lagi family dok naik bmw dtg dok nk minang aku! *dlm hati dok kalut sapa depa sbenarnya.cmne tau aku dok kawen lagi!* *aku dok pening sorg2*

Heyyyy turun pulak tunjuk muka anak diaa...*tapi mmng pasti aku xtaw sapa depa lam mimpi aku tu*
Dok yg sama jugak nk dtg minang,so that aku pon xterima jugak lagi...mak ayah pkai bmw,anak pon dok kaya nk pkai bmw *nmpak x tu taktik depa org kaya* .... awat hampa buta nak kt haku nehhhh??heyyyyy

Tapi tapi tapi,masa yang sama jugak,aku xbgtau bf aku yg dok minang mula2 tuh kata ada org lain jugak dtg minang hari yg sama....dok diam jaa...

Ohhh masa tuh,family aku dok kalut tanya siapa aku nk pilih haihhh.... at last,rupanya yg 2nd dtg minang tuh nma anak die zam! Heyyyy siapa zam tuh? Aku xknal? Scara reality pon aku xknal..xtaw sapa..mmber2 nma zam pon xdak taw x!!!

Afterthat,trus terjaga dan mngucap....yaallah siapakah orangnya yang  bernama zam tuh?
Memang xtaw langsung!

Dan terus aku buat tafsiran!
Even buah hati aku skrg nih sederhna orangnya,walaupon ada org lebih kaya dari dia suka pada kita ,xkan kita sanggup nk tinggalkan org yg kita dh syg bertahun2 kan demi org yg baru kita kenal kan? Adakah ini pengajaran utk aku sentiasa beringat atau mungkin lain?? Kita sama2 renungkan..kakakakakkakaka

P/s; So,hargailah orang yg sayang kita daripada orang yang kita sayang ;)

Much love for @ashrafilias !!

Sekian cerita mimpi merepek saya.lalalallalala *true nightmare story* hahahahha



1 Sweet Hearts(s)