cik . eyda . dreaming




♡●♡●♡●♡
12 April 2013 | 9:39 PM | 2 Sweet Hearts

Hye hye hye and hye..... alhamdulillah rezekiiiiiii....bukan nk show off lelebih...
Actly blog nih kan lama menyepi ,menyepi sbb xde masa..pegi keje penat,balik keje penat..maklom la jalan kaki nk pegi rumah wan sbb tumpang kereta org b4 nih..and now,tiada lagi susah nk bergerak lah,payah la guna kreta org...

Manusia kan..masing2 ada hati..tambah2 lagi bila harta kesayangan diguna pakai org laen..mesti ada yg tersembunyi dalam hati kan..paling2 kurang pon 10% xsenang hati tuh msti ada...
Mulut dan hati org kita xtaw ye dak...cik manis pon malas nk kata paa lah...

Asik merungut je slama nih taw cik manis neh...yelah,penat dengar org mngata..tapi jenis cik manis neh,wat xreti je..wat pekak je lebih..hehehhe so,paham2 lah pada rakan2 blogger yg mna masih belom ada kenderaan sndiri,pasti korang rasa apa yg cik manis rasa kan...betol x? !mesti korg dapat rasa punyalahhhh...

Actly my babygrey nih dah almost 3weeks dah...alhamdulillah smenjak babygrey nih wujuk,balik kje pon awal,xperlu tunggu kerja org kan.kalo org balik lambat,kita pon turut tempias lambatnya..tp xpela,nma pon mnumpang..xkn kte nk suh die cpat lak kan... btw,thanx sangat2 xterhingga sbb bg pinjam n tumpang sbelom neh...

And now,cik manis bebas kmana2 sajaaa ;)
Korang bila lagi?hehehh cik manis amik ug standard 1.0 je ... xmmpu nk amik yg elite.. mahai benooorrrr..huhu

Okay,itu saja dapat cik manis smpaikan dan luahkan..
Sekian salam syg...



2 Sweet Hearts(s)