cik . eyda . dreaming




cinta perisa die..
17 March 2012 | 4:29 PM | 0 Sweet Hearts

entri pasai pa ni ak nk cita??(cer tgok tajuk). nih die kt bwah nih haa.. ;)
nowadays,ak jarang je mmbaca...opp stop! apa kna mngna mmbca ngn tajuk entri tuh??
nah nih die,tajuk entri tu mngenai tajuk sebuah novel yg aku tgah usaha nk habiskan,,,..korang penah ke baca novel neh??
kalau pernah,xsalah share kan..lgpon membca sama2..tp peeling tuh yg lain2..kan2??
actually,ak ni kalo dh mmbca boley kata smpai non-stop...dh mcm org sawan buku plak..huhu
well,nmpak je mcm ni..tp ak dok lyan novel mcm alam remaja pnya..forsure,aku ni bukanlah jenis AWEX2 CINTAN...umo pon bru 21!

HAHA 21??21 tuh  dh bole jadi bini org dh..tp nk wat cmne kalo hati ak ni kearah yg lebih remaja drpd dewasa...just sometime je dewasa ni mendatang...

back to the topic,ak rasa novel ni dh lma ak bca,cme nya salu je memBUSY kn diri tu yg puncanya xhabis2 lagi smpai sekrg..

actually,dis novel permulaan die mcm xfham n agak bengong2 jugep ler kan..
then climax die,memg best lah..tp akhir skali ak xtau la kan sbb nya xTAMAT lg..haihh -,-"

tp ak bole katakan peranan2 karakter dlam novel ni agak best jugak lah...
HADIF IMRAN??? woowww artissss HOT...
BONDA??? ibu kpd HADIF IMRAN...
then lain2>??? kalo nk taw,g la beli novel ni then aftrthat kite share ak dpat tau apa kesudahannya.....
;)

xslah membeli untuk diri sendri kan???xmembazir...ianya hanya utk mngisi masa lapang je dengan mmbaca nih..xrugi pon.. (ntah sejak bile plak la kan ak ni minat mmbaca novel nih =_=')

MUCH LOVE <3 LAVYDADYDA


0 Sweet Hearts(s)