cik . eyda . dreaming




11 April 2013 | 5:06 PM | 0 Sweet Hearts



ALHAMDULILLAH..... hari ini aku berkesempatan untuk ngapdate menda alah nih..cehhh *kononnya* ...ehhh2 , nak tau x selama ni kan memang siyesly eyda xpenah nak amek taw pon apakah menda alah #nuffnang tuh kan..sebab mcam xmenarik perhatian pon..

Actly,arini sesaja lah kan usha blog YUYU ZULAIKHA  then every entry die boleh nampak iklan NUFFNANG tuhhh..tettttttttt *hati mula terdetik* dan bertanya pada diri sendiri *MENDA APAKAH INI??MACAM INTERESTING JE KAN* haaaaaaa so,tampa di duga... TERCLICK lah iklan tuh ;)

baru lah tau, NUFFNANG tuh ialah iklan yang beri income pada blogger ;) ohyeahhhhhh! dah baca terus *CLICK* butang *SERTAI NUFFNANG* ..bhahhaha

terus macam xpercaya bila dh settle sign up tuh...eh, *SRIOUS KE AKU NEH* ?? hahaha 

jeng3......


ehhh,dah nak habis kerja lah, nanti share lagi yeee ;)



0 Sweet Hearts(s)