cik . eyda . dreaming




30 October 2012 | 5:38 PM | 0 Sweet Hearts

Salam n slamat petang y'alls... have a nice day.. yaallah rasanya berusang jugak lah blog ni ditinggalkan tanpa khabar berita kan..haha xpe,its okay...let it go...berbulan2 lamanya kan xde update... #ohmaiii (mana tidaknya) busy memanjang..

almaklom lah wanita bekerjaya..hahax belom kahwin lagi kan!! *gediks* 
nk update apakah arini??toing toingggg... fikir dan terus berfikir...

mcm2 cerita nk kongsi,tp slama ni mcm lupa lak yg aku nih rupanya blogger yg mudah lupa..haha *blogger ke??*

shhhh!! diam jelah...jangan nk cecita lebih..okay,nothing  special story..just nk story, xlama lagi aku bakal berjumpa wth my mom in law..hahax... alahai akotnyaaa...xpe eyda,kamu ada kekuatan dan keberanian..hehehe usaha tangga kejayaan..

btw,next year our planning is..taraaaaaaaaaa kami sepakat untuk mngikat tali pertunangan stelah 4taun knal...alhamdulillah...dapd kapel,till nk jadi bakal tunang org plak... UNEXPECTED!!!

itu semua prancangan..KALAU ADA REZEKI,UMUR PANJANG,INSYallah kami laksanakan..hehe
im happy wth u LOVE;)

eh2,gamba kite dh lma xupdate..nk update bole x??

nah,gamba kite last weekend..just hangout wth unty n big family;)
just a lilbit to show off;)

nah...just hangout kt temerloh je..p makan angin sudaa;)


after shopping utk bisness;) alhamdulillah jualan laris..xsia2..

inilah dinamakan rezeki..niat kalo baik,pulangan pon puas hati dan bagus..betol x?? tapiiiiiiii budak skolah cuti,my bisness pon cuti jugakkk;( xpe,next year rezeki lain akan muncul..insyaallah kan;)





0 Sweet Hearts(s)