cik . eyda . dreaming




Love is blind??
16 March 2012 | 5:52 PM | 0 Sweet Hearts

wowwww!  dengar je topik mcm agak suam2 kuku je pnas die..
betol ke org kata cinta itu BUTA???
atau buta itu CINTA??? (haha)

i dont think so.... bg pendapat kome ler kan,org bercinta,mencinta dan dicintai tu yg sebabkan dorg buta tentang cinta...
bukannya cinta tu buta....
agak2 kalo cinta tu buta,ngapenya deme xexplore je perjalanan cinta deme...

i mean,seten2 cple luar sana,budak2,adik2,abg2,kakk2 luaw sana tu cple semuanya buat bnda yg sma...
i mean shoping2,mengatai,wat bnda xsnonoh on public.pembaziran masa,wang DLL..
rasa mcm bnda tu sama je...dosa pon makin brtambah ye dak??

cer buat kelainan yg lebih bagus...idok ler teman nk kabo teman ni baik,semua org pon xsempurna kan...
sebb yg xsempurna ni lah nk bg die slow2 jadi sempurna..insyaallah 1day nnti...
just thinking of it..

teman pon ada BOYFIE ...teman pon buat bnda sma...
insyaallah 1day nnti,kami pon nk jugok berdating di MASJID sesama menunaikan amalan mulia bersama..
itu lebih baik dan menguatkan perhubungan kami..
apa kata DEME2 pon ikut sama...

xsalah..kite sama2 wat bnda baik...
sharing is caring yer dak??

MUCH LOVE <3 <3 LAVYDADYDA



0 Sweet Hearts(s)